Седмицата в риалитито Фермата“ под ръководството на емигрантката Роси се оказа изпълнена с доста изненади

...
Седмицата в риалитито Фермата“ под ръководството на емигрантката Роси се оказа изпълнена с доста изненади
Коментари Харесай

Стопаните на „Фермата“ Бети и Ники влязоха в дуел с участниците


Седмицата в риалитито „ Фермата “ под управлението на емигрантката Роси се оказа изпълнена с много изненади и напрежение за шефката на стопанството. Тя беше саботирана от ратая Роман, който изрично отхвърли да работи и да си извършва отговорностите, освен това пред гостите от предишния сезон тази седмица -волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев. Те обаче съумяха да разсеят фермерите, защото ползата към тях предизвикваше много диалози, което от своя страна понамали трудовата активност в стопанството. По тази причина шефката Росица до последно не беше сигурна дали стопаните Ники и Бети ще одобрят свършеното от тях и в случай че не, каква част от кошниците с хранителни запаси ще им бъдат отнети.

За наслада на емигрантката, тази седмица стопаните дойдоха с ненадейно решение – броят на кошниците, които ще бъде даден, да бъде избран посредством двубой сред тях и участниците. Така фермерите се изправиха в три борби против Бети и Ники, като всяка от тях носеше по друг брой кошници. В първия двубой, който се състоя сред Ники и Нури, двамата мъже трябваше да режат три дървени летви. Помакът за следващ път потвърди за какво досега е първенец по извоювани имунитети от ратайство и с лекост надделя съперника си, а с това завоюва за всички фермери и една кошница с хранителни запаси.

Втората борба беше сред Бети и Милена, за 2 кошници, и още веднъж успеха отиде в тима на фермерите. За наслада на Бети и Ники, последният дуел беше извоюван от тях. Ники доста по-бързо се оправи с поставените задания, след което се поздрави с победа против емигранта Роман.

Водещият Андрей не скри изненадата си от развоя на дуела и защото очаквал разгромна победа за Бети и Ники, се смили над фермерите и им даде още една от кошниците с хранителни запаси, с цел да не гладуват през идващите дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР